Mariskavanderheide.reismee.nl

Tongo it is!!

Na een week door Ghana te zijn heen gereisd, hebben we het dan gehaald: Tongo! Heerlijk om weer terug te zijn in dit mooie dorpje, omgeven door de Tongo/Tengzug Hills,kippen, varkens, geiten en fantastische lieve mensen. We slapen bij Nancy's oude gastgezin...die helemaal goed voor ons zorgen..dus dit worden vast twee hele goede maanden:)!

Gister avond hebben we nog even heerlijk bij Francis achter op de motor gezeten..(met zn 3en dus..en dat kan hier ook allemaal gewoon)...onder de enorme sterrenhemel en de warme Ghaneese wind..genieten!

Vandaag hadden we een kort gesprek met de headmaster van de dovenschool, dat niet helemaal liep als we hadden gehoopt, maar de komende twee maanden hebben we vast de tijd om dit goed te laten komen:)!

Verder was er gister een soort van oogst-festival in het dorp..wat n enorme chaos..maar nog mooiere fotos op leverde:)! Dus..als t netwerk meewerkt staan die er over 5 minuutjes ook op!

Tot snel!

Liefs Maris

Val

Maris, wat een heerlijke foto's! Fijn dat je weer in Tongo bent! Lijkt me bijzonder om weer terug te zijn!
Geniet ervan!!!